Royal Diamond

Speficic: Romanesc

Livrare la domiciliu: NU

Vizualizari (2021): 15541

vezi harta

1/10
 
Localizare
Royal Diamond este amplasata la intrarea in Cluj Napoca dinspre Zalau, aproape de Gara, la doar citeva sute de metri se afla Expozitia in aer liber (Parcul Etnografic Romulus Vuia) Pesniunea Mures se afla la doar 5 min de Stadionul DR. Constantin Radulescu (CFR), 7 minute de Stadionul Ion Moinea (Universitatea Cluj),15 minute de EXPO Transilvania si la 10 minute de Vivo (Polus Center Cluj)

Royal Diamond înseamnă, în primul rând, partenerul perfect pentru organizarea evenimentelor în Cluj Napoca. Localizarea noastră de excepție, la intrarea în oraș, ne oferă posibilitatea să organizăm evenimente atât de zi, cât și de noapte, pe tot parcursul săptămânii, tocmai de aceea ne putem adapta oricărei cerințe.

Venim în întâmpinarea ta cu două săli elegante și moderne, 150 de locuri, respectiv 350 de locuri, pentru a putea organiza orice fel de eveniment fie că vorbim de o nuntă sau botez, fie de un majorat, un eveniment privat sau o petrecere corporate.

Decorurile variate oferite de noi, oaza de liniște de pe terasă, bucătăria dotată cu echipament modern și o sonorizare impecabilă sunt atuurile de care poți beneficia și care îți garantează un eveniment de succes.
Mai multe informatii gasesti pe site-ul nostru: http://restaurant-royaldiamond.ro/
Aer Conditionat
Internet wireless
Televizor
Terasa
Terasa Vara
Salon Fumatori
Salon Nefumatori
Salon pt. Copii
Loc de joaca
Separeuri
Parcare
Parcare interioara
Acces Persoane cu Handicap
Plata cu Cardul
Plata cu Tichete de Masa
Plata cu Tichete de Vacanta
Narghilea
 
Va recomandam ca in convorbirea dvs. cu proprietarul sau cu un reprezentant al restaurantului, sa precizati ca ati luat oferta de pe www.RestauranteCluj.ro

www.RestauranteCluj.ro nu percepe nici un fel de comision pentru rezervarile facute de dumneavoastra. Rezervarea se face direct la proprietar. Va multumim !
Adresa:
Str. Corneliu Coposu, Nr. 172, Cluj Napoca
Telefon:
(+4) 0755 106 645
Orar:
L-V: -
S: -
D: -
Coordonate GPS:
Lat: 46.78437
Long: 23.559365