Jaxx Garajul Rock

Speficic: International

Livrare la domiciliu: NU

Vizualizari (2021): 8809

vezi harta

1/11
 
Localizare
Jaxx Garajul Rock se afla pe str. Emil Isac la nr. 25, in centrul orasului Cluj Napoca, aproape de Parcul Central sau de Universitatea Tehnica de pe str. Baritiu.

Despre Jaxx Garajul Rock din Cluj Napoca - Rock Bar in Cluj Napoca.

Meniul este unul foarte variat creat specail pentru toate gusturile consumatorilor. Recomandam Our garage drinks!

In octombrie 2012 a avut loc deschiderea oficiala a unui local unic pe piata horeca clujeana. Cu un concept inovator si un design aparte, Jaxx Garajul rock, situat pe Str. Emil Isac, nr. 25, este o locatie cu personalitate puterinca dar care in acelasi timp te binedispune dandu-ti sentimentul ca ai ajuns acasa.

Inca de la intrare esti intampinat de setul de tobe inscriptionat cu motto-ul barului “For those about to rock, we salute you” si imediat privirea iti este furata de faimoasa highway “Route 66” ce traverseaza 8 state americane de la Chicago, Illinois pana la Santa Monica, California pictata pe un intreg perete si pe care o mai regasim pe tejgheaua barului unde de aceasta data a fost gravata si pictata manual. Mergand mai departe in bar emotia te cuprinde la descoperirea Buick-ului Wildcat 1964 suspendat deasupra barului ca o dovada vie si impunatoare a frumoaselor Hot Road-urilor de colectie.
Aer Conditionat
Internet wireless
Televizor
Terasa
Terasa Vara
Salon Fumatori
Salon Nefumatori
Salon pt. Copii
Loc de joaca
Separeuri
Parcare
Parcare interioara
Acces Persoane cu Handicap
Plata cu Cardul
Plata cu Tichete de Masa
Plata cu Tichete de Vacanta
Narghilea
 
Va recomandam ca in convorbirea dvs. cu proprietarul sau cu un reprezentant al restaurantului, sa precizati ca ati luat oferta de pe www.RestauranteCluj.ro

www.RestauranteCluj.ro nu percepe nici un fel de comision pentru rezervarile facute de dumneavoastra. Rezervarea se face direct la proprietar. Va multumim !
Adresa:
Str. Emil Isac, nr. 25, Cluj Napoca
Telefon:
(+4) 0756 136 953
Orar:
L-V:08.00 - 02.00
S:12.00 - 02.00
D:12.00 - 02.00
Coordonate GPS:
Lat: 46.771203
Long: 23.584551